Zašto odabrati lečenje Akupunkturom? | Savet dana | Ultrawell
Savet dana / 19.09.2018

Zašto odabrati lečenje Akupunkturom?

Kineska tradicionalna medicina

 1. Potpuno je prirodna
  Ako niste pristalica uzimanja lekova za svaku sitnicu, sigurno ćete biti zadovoljni akupunkturom, jer je potpuno prirodna. 
 2. Pomaže vaš imuni sistem 
  Mnogo istraživanja dokazalo je da je akupunktura dobra za imunitet, što znači da ćete uz pomoć iglica moći da proizvodite više belih krvnih zrnaca, boraca protiv infekcija. 
 3. Leči mnogo stanja 
  Akupunktura leči veoma mnogo zdravstvenih problema. Ublažava bolove u leđima, glavobolje, pomaže u odvikavanju od narkotika, olakšava simptome alergije, depresije, pomaže u lečenju steriliteta. Takođe, olakšava pacijentima koji boluju od kancera nuspojave hemioterapije. 
 4.  Brzo isceljuje 
  Mnogi stručnjaci za akupunkturu tvrde da zabadanjem iglica može doći do bržeg isceljivanja rana i povreda. Veruje se da je po sredi to što su ljudi posle tretmana obično opušteni i smireni, pa se telo bez stresa brže regeneriše. 
 5. Može rešiti više problema odjednom 
  Ako imate više zdravstvenih problema, akupunktura može pomoći svakom od njih. To je mnogo bolje, nego da uzimate lekove za svako stanje ponaosob. 
  Takođe, dobra stvar je što akupunktura neće izmeniti delovanje drugih lekova koje pijete. 
 6. Poboljšava opšte zdravlje 
  Dakle, akupunktura nema neželjene efekte, potpuno je prirodna, ne čini vas pospanim ili dezorijentisanim i čini da se posle tretmana osetite potpuno opušteno. 
  To je više nego dovoljno razloga da pribegnete akupunkturi i pronađete odličnu alternativu brojnim lekovima koji samo maskiraju zdravstveni problem koji imate.