Savet dana / 29.01.2020

BODY & SOUL - HOLISTIČKI ODMOR

Odmor za dušu i telo :)

HOLISTIČKI ODMOR
BODY & SOUL

Siviri - Grčka
11 - 21.06.2020.

Gde se to ide?

Ide se u Siviri, malo živo ribarsko mesto sa puno taverni, supermarketa, barova na plaži. Zalasci sunca su ovde nezaboravni, imaju neku nestvarnu crveno ljubičastu nijansu na horizontu, iznad mora ...Definitivno prizor za pamćenje!

Siviri se smatra jednm od najlepših letovališta na zapadnoj obali, poznat po obilju zelenila i neverovatno lepim peščanim plažama, okružen okolnim planinama. U Siviriju je napravljen raj od borova, raznolikog drveća i cveća.

U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta se nalazi nekoliko skrivenih peščanih plaža. Siviri je poznat po svom teatru i letnjem festivalu Kasandra koji obiluje kulturnim sadržajima, predstavama i koncertima.

Naš program obuhvata izlete, šamanska druženja, meditacije, radionice ličnog razvoja, aroma-masaže, energetska osnaživanja, lagane fitnes vežbe i još mnogo toga uzbudljivog, zanimljivog i konstruktivnog!

Program je namenjen svima onima kojima treba relaksacija, zabava i druženje, ali i onima koji žele nešto više da nauče o sebi i tehnikama balansa, za one koji žele da provedu nezaboravnih 10 punih dana u otklanjanju svojih unutrašnjih blokada, harmonizaciji i balansu, ponovnom "sastavljanju" i "otpuštanju svega negativnog i opterećujućeg; za one koji znaju i prepoznaju holistički odmor kao idealnu priliku za spajanje "ugodnog i korisnog".

PROGRAM BODY & SOUL OBUHVATA:
- prevoz;
- smeštaj;
- jutarnje vežbe;
- radionice i meditacije;
- kreativno/zabavni program;
- izlet;
- masaža;

SPECIJALNA PONUDA DO 01.02.2020.
OGRANIČEN BROJ OSOBA!

Informacije i prijave 062/802-2203