NAJBOLJI ODMOR - PROGRAM: RELAX RETREAT – JUN 2018!
usluge / 31.05 - 11.06.2018

NAJBOLJI ODMOR - PROGRAM: RELAX RETREAT – JUN 2018!

Tatjana Kanazir Floriterapeut i šamanski praktičar
Manja Stefanović Psiho-energetski terapeut
Samira Čaušević sertifikovani HIDŽAMA terapeut. Reiki Master, terapeut drevnih tehnika (pomoću moski, šupljih sveća, ventuta i hidžama tehnike), terapeut porodičnih konstelacija.
Siviri

Dragi naši,
i ove godine organizujemo holistički odmor u Siviriju, u Grčkoj, po programu "Relax Retreat", u trajanju od 31.05.-11.06.2018.

Polazak...?
Polazak grupe je 31. maja iz Novog Sada, Beograda, Niša i Skoplja.
Povratak grupe je 11.06.2018. (ukupno 10 noćenja).

Gde se to ide?
Ide se u Siviri, malo živo ribarsko mesto sa puno taverni, supermarketa, barova na plaži. Zalasci sunca su ovde nezaboravni, imaju neku nestvarnu crveno ljubičastu nijansu na horizontu, iznad mora ...Definitivno prizor za pamćenje!
Siviri se smatra jednm od najlepših letovališta na zapadnoj obali, poznat po obilju zelenila i neverovatno lepim peščanim plažama, okružen okolnim planinama. U Siviriju je napravljen raj od borova, raznolikog drveća i cveća.
U južnom delu mesta, odmah u produžetku šetališta se nalazi nekoliko skrivenih peščanih plaža. Siviri je poznat po svom teatru i letnjem festivalu Kasandra koji obiluje kulturnim sadržajima, predstavama i koncertima.

A smeštaj?
Smeštaj je organizovan u prelepim i komotnim apartmanima "na korak do plaže". Apartmani su dvosobni i namenjeni za dve osobe.

Kakav je prevoz?
Prevoz je autobuski (turističke agencije Market turs).

Ko su voditelji i organizatori?
Organizator putovanja je Ultrawell centar iz Novog Sada, osnovan 2009 godine o kojem možete pročitati na sajtu www.ultrawell.rs

Tatjana Kanazir, osnivač Florawell skole za fitoterapiju i aromaterapiju; osnivač i predsednik centra; www.ultrawell.rs
Manja Stefanović, edukator i osnivač energetske škole Scalar Waves & DCR regresoterapeut 

Mirjana Rašeta, sertifikovani maser
Samira Čaušević, sertifikovani maser i holistički terapeut


Relax Retreat obuhvata:
- lagane jutarnje vežbe;
- kreativne radionice;
- meditacije;
- masažu (jedan tretman je uključen u cenu programa); 
i još mnogo toga uzbudljivog, zanimljivog i opuštajućeg! 
Imate mogućnost zakazivanja individualnih tretmana (floriterapija, sveće, energoterapija..) o kojima se možete raspitati u našem centru,

Program Relax Retreat namenjen je svima onima kojima je potrebna relaksacija, zabava i druženje, ali i onima koje žele nešto više da nauče o sebi i tehnikama balansa, za one koji žele da provedu nezaboravnih 10 punih dana u otklanjanju svojih unutrašnjih blokada, harmonizaciji i balansu, ponovnom "rastavljanju" i "otpuštanju svega negativnog i opterećujućeg; za one koji znaju i prepoznaju holistički odmor kao idealnu priliku za spajanje "ugodnog i korisnog".

Ukoliko imate pitanja slobodno nas kontaktirajte putem mail-a ili telefona.

Hvala Vam na poverenju!
Srdačan pozdrav,
Ultrawell centar